10’da 10 istiyorum

Asbaşkan Adalı da Havutçu’yla yaptığı zirvede ilk 10 maç için hedefi belirledi

Beşiktaş yeni sezondan çok umutlu.. Asbaşkan Adalı da Havutçu’yla yaptığı zirvede ilk 10 maç için hedefi belirledi:

“Yeni sezona nasıl başlarsak öyle devam eder. Üst üste seri galibiyetler alalım ki rakiplerin hem deplasmanda hem de İnönü’de Beşiktaş’ın karşısına çıktıklarında dizleri titresin.”

ERSAN Gülüm’ün beklenmedik sakatlığıyla morali bozulan Beşiktaş’ta futbol komitesi başkanı Serdal Adalı önceki gün teknik direktör Tayfur Havutçu’yla bir araya geldi. Sezon öncesi durum değerlendirmesi yapan ikiliden Adalı genç teknik adama, “Sezona 10’da 10 galibiyet serisiyle başlayalım” derken art arda gelecek zaferlerin rakiplerin gözünü korkutacağının altını çizdi. Özellikle İnönü’de oynanacak maçların önemine değinen Adalı, “Tayfur Hocam yeni sezonda temiz bir sayfa açıyoruz. Hem deplasmanlarda hem de İnönü’de seri galibiyetler alalım ki karşımıza çıkan rakiplerin dizleri titresin. Geçen yıl evimizde çok puan kaybettik. Bu sezon lige 10’da 10’luk bir seriyle başlayıp ligi öyle sürdürelim” sözleriyle Havutçu’ya içini döktü..

ADALI’NIN bu sözlerine harfiyen katıldığını belirten çiçeği burnundaki teknik adam da seri 3 puanların yanı sıra iyi futbol için de başarılı yöneticiye şu sözlerle garanti verdi: “Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Dilerim isteklerinizi gerçekleştiririz. Ama benim hedefim kazanırken takıma iyi futbol oynatmak ve taraflı tarafsız herkesin alkışını toplamak.”

‘KEDİ GİBİ OL’

BU sohbetin ardından Havutçu’nun yanından ayrılan Adalı, daha sonra bu sezon takımın 1 numaralı kalecisi olması beklenen Cenk Gönen’le görüştü.. Milli kaleciye güven aşılayan Adalı, Cenk’ten daha üstün bir performans beklediklerini belirtirken, “Hem başkanımız, hem hocan, hem takım arkadaşların hem de taraftarlar senden çok şey bekliyor.. Hepimiz sana çok güveniyoruz. Çok şanslısın ki Beşiktaş gibi bir takımın kalecisisin. Her zaman seni destekleyen Rüştü gibi bir ağabeyin var.. Başarılı olmaman için önünde engel yok.. Senden kedi gibi olmanı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Vatan
Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign